СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ С БИЗНЕС ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

ТОДОР АЛЕКСНАДРОВ ОФИСИ - ТАО

ИНВЕСТИТОР:

Имобул Бета ЕООД

КОНСТРУКТОР:

Ненплан

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Аргогруп Екзакт ООД

АРХИТЕКТ:

Ерсте Груп Иморент Виена и В-12 ЕООД

АДРЕС:

София
ИНФОРМАЦИЯ

TODOR ALEXANDROV OFFICES е нов офис проект в центъра на София, който предоставя на своите наематели първокласни бизнес условия, подчинени на европейските стандарти и съпътствани от професионално управление.

TODOR ALEXANDROV OFFICES е с обща отдаваема площ от 6 470 кв.м, разположени на 10 етажа, включително партерен етаж с търговски и обслужващи площи. Офисите са разположени на 9 етажа с чиста отдаваема площ на етаж 660 кв.м. Най-малката отдаваема площ е 300 кв.м. Сградата разполага с три подземни нива с 72 паркоместа.


Високотехнологични характеристики
Сградата отговаря на стандартите за клас "А" офис пространство и e оборудвана с двоен под, окачен таван, климатична, отоплителна и вентилационна система. TODOR ALEXANDROV OFFICES може да отговори на най-строгите изисквания на местни и международни компании, развиващи бизнес в София.

Строежът е завършен и през май 2012 сградата получи разрешение за ползване.
Отлично местоположение и видимост
TODOR ALEXANDROV OFFICES е разположен на бул. Тодор Александров, на ъгъла с ул. Българска морава. Проектът е в непосредствена близост до административния център на града. Районът се оформя като новото бизнес средище на София. Бул. Тодор Александров има бърза директна връзка с площад "Независимост", където са разположени повечето правителствени институции.
Предимства
TODOR ALEXANDROV OFFICES предлага:

• Модерни офис площи, предлагащи комфорт и гъвкаво разпределение на пространството

• Удобна локация в близост до центъра на София с перфектна видимост и изложение – бул. Тодор Александров е планиран като новият бизнес район на София, предлагащ добра инфраструктура и отличен достъп с градски транспорт

• TODOR ALEXANDROV OFFICES се реализира от ERSTE GROUP IMMORENT AG- надежден европейски инвеститор, известен с интелигентния дизайн и високото качество на своите проекти
Инвеститор с внушителен опит
Инвеститор на проекта е ERSTE GROUP IMMORENT AG - специалистът в развитието и лизинга на проекти за недвижими имоти на Erste Group, водеща финансова група в Австрия и Централна, Източна и Югоизточна Европа.
ERSTE GROUP IMMORENT AG От своето основаване през 1970 г. ERSTE GROUP IMMORENT AG е водеща компания в лизинга на недвижими имоти в Австрия, обслужва 12 500 клиента и финансира над 4 700 проекта. Компанията развива дейност в Австрия и в 12 страни от Централна, Източна и Югоизточна Европа – Чешка Република, Словакия, Унгария, Словения,
 

ПРИЛОЖЕНИЯ: