СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:
НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Жилищни сгради > ЖИЛИЩНА СГРАДА AMUR RESIDENCE

ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

ЖИЛИЩНА СГРАДА AMUR RESIDENCE

ИНВЕСТИТОР:

„ДЖИ ЕМ КОНСТРАКШЪН“ ООД

КОНСТРУКТОР:

М Проект Груп ЕООД, Адриан Маринов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

Пайп Систем АД

АРХИТЕКТ:

„Планинг“ ЕООД / арх. Илиан Илиев

АДРЕС:

гр. София
ИНФОРМАЦИЯ

НЕ САМО ЖИЛИЩЕ - ЕДНА МОДЕРНА ГРАДСКА СРЕДА
Жилищна сграда Amur Residence е модерна и функционална жилищна сграда, изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване - удобен достъп до най-активните точки на града; добре устроен жилищен район; близост до паркови пространства; иновативно и качествено изпълнение. Сградата се намира непосредствено до бул. „България“, зад новопостроения корпус на Болница Света София.
Друго основно предимство на локацията е непосредствената близост до Витоша. Съчетанието на бърз достъп до центъра и близост до планината е едно от основните предимства на квартал Витоша, като предпочитано място за живеене. Все по- голяма популярност напоследък добиват подобни проекти за иновативни и модерни жилищни сгради със социална насоченост, с качествени публични пространства, удобни за семействата, подбуждащи социални и междупоколенчески взаимодействия и културни проявления.
Сграда Amur Residence е разделена на два корпуса, в чиято вътрешност е обособена зелена площ с детски кът с люлки и пързалки. Съвременният градски човек все повече търси едновременно социална среда и среда за отдих и почивка сред природата. Непосредствената близост до Витоша е едно от големите предимства на района, както и бързият достъп до центъра на София през бул. България. В сградата има 5 надземни жилищни нива, като на партерното ниво от страната на улицата е предвидено да бъде обособена търговска зона.
Сградите към които Пайп Систем се фокусира като строителен мениджър са предназначени за модерните млади хора, които търсят дом, който да им осигурява високо качество на живот, атмосфера, подходяща социална среда и места за разходка и спорт – не само жилище, а по-добра градска среда.В днешната епоха на глобализация и отворени икономики всеки град може да бъде добро място за живеене, ако се създадат подходящи условия за всеки гражданин.