СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:

ОФИС И КОРПОРАТИВНИ СГРАДИ

CHOPIN APARTMENTS & OFFICES

ИНВЕСТИТОР:

„ЕМКЕЙ ИНВЕСТ“ ООД

КОНСТРУКТОР:

"БАЛМЕР ИНЖЕНЕРИНГ" ООД

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

„ДИАНА КОМЕРС 1“ ЕООД

АРХИТЕКТ:

"ТРИАКСИС" ООД

АДРЕС:

гр. Варна
ИНФОРМАЦИЯ

Chopin Apartments & Offices - комфорт и съвременни удобства в самото сърце на град Варна, сградата e мултифункционална, включваща офиси, жилища, търговски обекти, съчетава в себе си хармония и лукс в сърцето на Варна.
Сградата е ситуирана в ценралната част на гр. Варна на ул. “Фредерик Шопен”№4,  със своята отлична локация и комуникативно място, е много лесно достъпна с автомобил и градски транспорт. Близостта до основните забележителности и всичко необходимо, съчетана със зашеметяващата панорамна гледка, Ви пренася от забързаното ежедневие в една по-спокойна и уютна градска среда. Архитектурата на сградата от своя страна също създава ясно изразено градско усещане в комбинация с домашен уют и интимна атмосфера.
Chopin Apartments & Offices е бутикова сграда с комуникативна локация и отличителна архитектура, предоставяща:
- Локация в идеалния център на гр. Варна
- Собствен паркинг
- Чудесно изложение и голям човекопоток
-Изключителна панорама
- В непосредствена близост и бърз достъп до обществен транспорт, училища, детски градини, основни администртивни и културни обекти на социалната инфраструктура - Морска Градина, Варненска Опера, театър и др.
Търговски площи 
Chopin Apartments & Offices е отлично позициониран проект от гледна точка на комуникации, достъпност и оптимален клиентопоток. Търговските площи в сградата са разположени на партерно ниво и са с лице към главната пешеходна улица на град Варна. Освен с богатите обеми, усещането за лукс и по-висок стандарт се постига и с качествените съвременни материали, използвани за изграждането на търговската част в проекта.
Офис площи
За тези, които мислят извън рамките
Представяме на Вашето внимание офис площи с комуникативно местоположение и отлична разпознаваемост. Компактният размер на сградата и добре планираното вътрешно оформление правят Chopin Apartments & Offices правилния избор за всеки тип бизнес. Разположението на офисите на всяко едно ниво дава усещането за пространство и светлина, съчетани с красива гледка и функционалност на вътрешното разпределение.
 
По-голяма част от сградата е съставена от офиси тип „отворено пространство”, което позволява разделяне и обединяване на отделните обекти с квадратура между 15 м² и 310 м².
Апаратаменти
Съвременна градска среда за живот
Апартаментите в сградата са с отлично, удобно и функционално разпределение. Всички те притежават достъп до естествена светлина, високо ниво на звукоизолация и енергийна ефективност.
Предлаганите жилищата са общо осем на брой, с една или две спални и квадратура между 45 м² и 128 м², като към всяко едно от тях има собствена тераса с красива панорамна гледка.
Бързият и лесен достъп до спирки на градския транспорт, детски градини, училища, търговски обекти и Морска градина гр. Варна дават възможност за пълноценен живот на минути от всичко необходимо.
Материали
Безкомпромисно качество и съвременни строителни решения
Материалите, използвани за изграждането на сградата, са с безкомпромисно качество, съчетани със съвременни строителни системи. Така се гарантират висок комфорт на живот и модерни удобства. Като допълнение, интериорът на общите части е замислен с изцяло естествени материали като мрамор, гранит и варовик, които създават усещане за лукс и уют.
С изградена система за контролиран достъп и видеонаблюдение с цел максимално обезпечаване на сигурността.
Екип
Архитект с идеи и визия
"Аз и моят екип вярваме, че създаването на красива градска среда кара хората да гледат на местообитанието си все по-естетически. По време на работата ни по всеки наш проект, без значение от неговия мащаб, ние посвещаваме изцяло нашето време и влагаме огромна страст, за да реализираме и планираме среда, която провокира и възпитава, като същевременно се вписва изцяло в нуждите на бъдещите обитатели, оставайки актуална във времето."
Арх. Борислав Загорски
 
Опитен строител с отлична репутация
Диана Комерс е една от водещите строителни компании в България с дългогодишен опит в изграждането на сгради и промишлени съоръжения. Тя е и една от първите строителни компании в България, преминала успешно сертифицирането по ISO 9001, доказателство за качеството на предлаганите услуги, използването на съвременни материали и прилагане на новостите в строителните технологии.
Смятаме, че сградата трябва да бъде отличена с престижната награда „Сграда на годината“, защото:
1. Допринася с уникална и модерна визия за обогатяване на градската среда 
2. Осигурява на живущите, посетителите и работещите в сградата  изключително добри условия за по-здравословен и пълноценен живот във все по-забързаното и динамично ежедневие.
3. Интегрира в себе си иновативни за страната технологии в сферата на строителството.