СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА:
НАЧАЛО > УЧАСТНИЦИ > Производствени сгради > ПРОИЗВОДСТВЕНО - АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА

ПРОИЗВОДСТВЕНИ СГРАДИ

ПРОИЗВОДСТВЕНО - АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА

ИНВЕСТИТОР:

О.Р.Т. АД

КОНСТРУКТОР:

инж. Марин Коларов

ИЗПЪЛНИТЕЛ:

СТРОЙКОМЕРС ЕООД

АРХИТЕКТ:

арх.Светлозара Николова Тончева

АДРЕС:

София, кв. Панчарево
ИНФОРМАЦИЯ

ОРТ е частна българска компания, специализирана в проектиране и производство на офис мебели и мебели за обществени зони. За 28 години ние обзаведохме офисите на 15 000 водещи фирми в България и осъществихме износ на наши продукти към 500 търговски партньора в 70 страни по света. Ние ценим качеството и високите стандарти в бранша.

За да създадем идеалните условия за прецизно мебелно производство, ние инвестирахме в изграждането и оборудването на нова производствена сграда на ОРТ, като за целта закупихме терен от 31 000 м2 в покрайнините на с Лозен с идеална логистична локация –  до магистрала Тракия и околовръстния път на София. Новата производствена база с РЗП 5300 м2 е оборудвана с 4 товарни рампи, модерна пневматична и абсорбционна инсталация, усилен под от шлайфан бетон, големи междуосови пространства – 24 метра, двойно осигурена шпринглерна система с резервен капацитет за 15 000 м2, естествено и изкуствено енергоспестяващо осветление. Пространства, предназначени да предоставят необходимите безупречни производствени условия. Всички инсталации са изградени с резервен капацитет за предстоящо разшитение на производствените площи с още 8000 м2.

Прилежащата офисна част с площ от 500 м2 предоставя идеални условия за труд и творчество. Ориентираната на севр окачена фасада осигурява целодневно равномерно естествено осветление без прекомерен натиск на пряка слънчева светлина. Работните места са оборудвали с височинно регулируеми бюра, позволяващи както ергономична настройка на височината на плота, така и работа в изправено положение. Двоен под, антистатичен и антибактериален мокет Cobalt UltraFersh технология, акустични шумопоглъщащи панели, вентилация и климатизация са компонентите на добрата работна среда. Атрактивен интериор от входното пространство – релакс зона, кантина, бар за топли и студени ястия, кафе и фрешове. Мивки от Corian и балансиран интериор в санитарните помещения. Така ние разбираме и осъществяваме идеалната среда на модерното мебелно производство.

Околното пространство е залесено с 24 дървестни вида. 64 паркоместа са интегрирани в тревните площи, като 4 от тях са оборудвани със зарядни станции за електромо